0
اکهارت توله

اکهارت تله

Eckhart Tolle

بیوگرافی

اکهارت توله، نامی مترادف با روشنگری معنوی و خرد عمیق که با آموزه‌های دگرگون‌کننده خود، زندگی افراد بی‌شماری را تحت تأثیر قرار داده است.

ایشان در ۱۶ فوریه ۱۹۴۸ در لونن، شهر کوچکی در آلمان به دنیا آمد. او از همان دوران کودکی، حس کنجکاوی شدید و طبیعتی درون‌نگر از خود نشان داد که بعدها پایه و اساس کاوش معنوی او شد.

سفر تحصیلی تله او را به دانشگاه لندن کشاند و در آنجا به تحصیل و تحقیق در زمینه ادبیات، زبان و فلسفه پرداخت. در این سال‌های شکل‌گیری مسیر رشدش، با آثار فیلسوفان و متفکران معنوی نامی مواجه شد که علاقه او را به ماهیت آگاهی و هستی انسان برانگیخت.

یک شب سرنوشت‌ساز در سال ۱۹۷۷، اکهارت تله در سن ۲۹ سالگی بیداری معنوی عمیقی را تجربه کرد که برای همیشه مسیر زندگی او را تغییر داد. او که با احساسات شدید ناامیدی و آشفتگی درونی دست و پنجه نرم می‌کرد، دستخوش دگرگونی اساسی شد و از ذهن خودخواهانه خود فراتر رفت و با حالتی از حضور عمیق و آرامش ارتباط برقرار کرد.

پس از بیداری، توله لزوم فراخوان عمومی برای به اشتراک گذاشتن بینش‌هایی که به دست آورده بود با دیگران را احساس کرد. او ارائه راهنمایی‌ها و آموزه‌های معنوی را آغاز کرد، ابتدا از طریق تعاملات فردی و سپس از طریق گفتگوهای عمومی و کارگاه‌های آموزشی.

در سال ۱۹۹۷، اکهارت تله کتاب پیشگامانه خود را با عنوان “قدرت اکنون” منتشر کرد. این شاهکار ادبی جوهر آموزه‌های او را تسخیر کرد و بر اهمیت زندگی در لحظه حال برای یافتن تحقق واقعی و آرامش درونی تأکید کرد. آموزه‌های این کتاب به یک جنبش بین‌المللی تبدیل شد و با خوانندگانی از پیشینه‌های مختلف ارتباط برقرار کرد.

در سال ۲۰۰۵، توله دومین اثر مهم خود را با نام «یک زمین جدید» منتشر کرد. این کتاب مفاهیم معرفی شده در «قدرت اکنون» را بسط داد و کاوشی عمیق‌تر در ماهیت ایگو و روان جمعی انسان ارائه کرد. تایید اپرا وینفری از کتاب، تله را به رسمیت شناخته شدن در عرصه جهانی و دعوت به کارگاه‌های گسترده در مورد آگاهی و دگرگونی شخصی در کشورهای مختلف سوق داد.

آموزه‌های اکهارت توله حول مفهوم ذهن‌آگاهی، حضور در لحظه و رهایی از الگوهای فکری منفی می‌چرخد. او بر نقش خود فرد در ایجاد رنج تاکید می‌کند و از آگاهی بیشتر نسبت به افکار و احساسات خود دفاع می‌کند. دانش اکهارت تله در هدایت افراد به سمت روشنگری و خودآگاهی نهفته است.

تأثیر اکهارت تله بر معنویت مدرن بی‌اندازه است. آموزه‌های او افراد را به دنبال ارتباط عمیق‌تری با خود و دنیای اطراف خود هدایت می‌کند. از طریق کتاب‌ها، سمینارها و محتواهای آنلاین، تله به تغییر زندگی‌ها ادامه می‌دهد و راهنمایی‌هایی را برای پیمایش در پیچیدگی‌های هستی ارائه می‌دهد.

سفر اکهارت تله از یک جوینده جوان به یک مظهر معنوی جهانی، گواهی بر قدرت دگرگون‌کننده بیداری درونی است. آموزه‌های او اهمیت در آغوش کشیدن لحظه حال و فراتر رفتن از محدودیت‌های ذهن خودخواه را به ما یادآوری می‌کند. توله از طریق کتاب‌ها و آموزه‌هایش به روشن کردن مسیر کمال به سوی وجودی آگاه‌تر و نورانی‌تر ادامه می‌دهد.

کتاب‌ها

کتاب زمین جدید

کتاب ملکی دیگر، ملکوتی دیگر (زمین نو)

کتاب قدرت اکنون

کتاب نیروی حال (قدرت اکنون)

کتاب سکوت سخن می گوید

کتاب سکوت، سخن می‌گوید

کتاب تمرین نیروی حال

کتاب تمرین قدرت حال

جملات برگزیده

– عمیقاً درک کنید که لحظه حال تنها چیزی است که دارید.​

– هر بار که ما وقفه‌ای در جریان مستمر ذهن به وجود می آوریم، فروغ آگاهی بیشتر می‌شود.

– لذت همواره از چیزی که بیرون شماست ناشی می‌شود، حال آنکه شعف از درون بر می‌خیزد. همان چیزی که امروز به شما لذت می‌دهد، فردا سبب درد و رنج شما می‌شود، یعنی در صورت مواجهه با فقدان آن، دچار درد و رنج می‌شوید.

– دردی که شما در زمان حال تجربه می‌کنید، همواره ناشی از نوعی عدم پذیرش، نوعی مقاومت ناآگاهانه با وضع موجود، آنطور که هست می‌باشد.

– ذهن همواره در جستجوی نفی و انکار لحظه اکنون و فرار از آن است.

– راز زیستن “مردن قبل از مردن” و پی بردن به بی‌مرگی است.

– به توهم زمان پایان دهید. ذهن و زمان دو روزی یک سکه‌اند. زمان را از دهن بردارید، ذهن از حرکت باز می‌ایستد.

– زمان چیزی است که مانع رسیدن نور به ما می‌شود. مانعی بزرگتر از زمان برای رسیدن به خدا وجود ندارد.

– هر جا هستید، با تمام وجود آنجا باشید.

– همانطور که نور به هر چه بتابد آن را نورانی می‌کند، آگاهی متمرکز بر هر چیز، آن را به آگاهی تبدیل می‌کند.

– کار شما جستجوی عشق نیست، بلکه یافتن درگاهی است تا از طریق آن عشق امکان ظهور و بروز پیدا کند.

– تنها کسانی که به ورای دنیا عبور می‌کنند می‌توانند خالق دنیایی بهتر باشند.

– اگر شما وضع موجود را نتوانید بپذیرید در واقع هیچکس را هم همانطور که هست نخواهید پذیرفت.

– هر وقت دچار کهتری یا برتری نسبت به کسی می‌شویم، آن ما نیستیم بلکه نفس درون ماست.

– اگر راضی باشیم که کس خاصی نباشیم، راضی باشیم که تافته جدابافته نباشیم، با نیروی جهان هستی سازگار می‌شویم.

– هنگامی که به جای واکنش ورزیدن بر ضد موقعیتی، با آن یکی می‌شویم، پاسخ، خود، از دل موقعیت بیرون می‌آید.

ویدیوها

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *