کتاب نیایش
- ناشر: نی
- تعداد صفحه: ۲۹۶
- ادیان
- Prayer
خانه » مربیان و نویسندگان معنوی » گاندی » معرفی کتاب نیایش
کتاب «نیایش» اثر مهاتما گاندی به بررسی عمیق مفاهیم دعا و نیایش میپردازد. گاندی در این اثر نه تنها انواع دعا را مورد بحث قرار میدهد بلکه سوءاستفادههای موسساتی را که وی را به پیمودن مسیر معنوی خود وادار کردهاند نیز بررسی میکند.
این کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده است. در بخش اول، گاندی به مفهوم دعا و انواع مختلف آن میپردازد. بخش دوم، مسیری را که در زندگی معنوی خود پیموده است به تفصیل شرح میدهد. در بخش سوم، قدرت «راماناما» یعنی تکرار مداوم نام خدا به عنوان بخشی از مهمترین بخش دعا و نیایش توضیح میدهد.
کتاب با گزارشی تکاندهنده از ترور گاندی و نقشی که نیایش در آخرین لحظات زندگی او ایفا کرده است به پایان میرسد. این کتاب که در مورد نیایش و مراقبه است و توسط رهبر بزرگ معنوی نه تنها هندیان بلکه تمامی جهانیان نوشته شده است، معنای فداکاری را بررسی کرده و شیوههای خاصی که او خود در زندگیاش استفاده کرده است را توصیف میکند.
«نیایش» یکی از آثار مهم و تاثیرگذار گاندی است که فلسفه بیخشونتی و تلاش برای رسیدن به حقیقت را در قالب دعا و نیایش به تصویر میکشد.
کتاب «نیایش» اثر مهاتما گاندی دربرگیرنده نوشتههای او درباره رابطه معنوی با خداوند است. این اثر گلچینی از نامهها و مقالات گاندی در طول پنجاه سال و یکی از پرفروشترین و مهمترین کتابها در زمینه الهیات میباشد. اگر به دنبال پاسخهای عمیق و منطقی در مورد مسئله نیایش هستید، کتاب نیایش گاندی به شما کمک خواهد کرد.
-به اعتقاد من عدالتورزی بهترین شکل نیایش است و کسی که عدالتورزی نسبت به همه را صادقانه پیشه خود ساخته است، نیاز به نیایش دیگری ندارد.
-چیزی در درونم مرا وامیدارد رنج خود را با صدای بلند فریاد کنم، من نیک دانستهام که چه باید بکنم. آنچه در درونم هست و هرگز فریبم نمیدهد اکنون به من میگوید: باید در مقابل دنیا بایستی حتی اگر تنها بمانی، باید چشم در چشم دنیا بدوزی، حتی اگر دنیا با چشمان خون گرفته به تو بنگرد. ترس به دل راه نده، به سخن آن موجود کوچکی که در قلبت خانه دارد، اطمینان کن که میگوید: دوستان، همسر و همهچیز و همهکس را رها کن و فقط به آنچه برایش زیستهای و به خاطرش باید بمیری، شهادت بده!
بخش ۱: معنا و ضرورت نیایش
بخش ۲: شکل ها و روش هاى نیایش
بخش ۳: راماناما: تکرار نام خدا
بخش ۴: آخرین دم